Laadukkaat mainosteippaukset ja ikkunateippaukset Turussa ja Varsinais-Suomessa

Ikkunoissa se ilme piilee

Näyteikkunoiden tarkoituksena on herättää asiakkaiden huomio, luoda mielikuvia yrityksestä ja tukea yrityksen markkinointia. Niinhän se on, että tyylikkäällä teippauksella saadaan ovipumppu laulamaan!

Meiltä saat myös näkösuojaksi tai somistamiseen tarkoitetut hiekkapuhalluskalvot, aurinkosuojakalvot ja muut erikoiskalvot, kuten turvakalvot. Kun kyseessä on ikkunateippaus, ovat toteutuksemme paikallaan. KRM Group Oy palvelee mainos- ja ikkunateippauksia Turun alueella.

Merkillinen?

Tuotemerkit, logot ja markkinoitavat tuotteet saadaan liikehuoneistossa sekä myymälöissä esille käyttämällä kohteeseen parhaiten soveltuvia materiaaleja. Yhdet materiaalit toimivat paremmin seinäpinnoilla, toiset suoraan kalusteissa ja kolmannet vaikkapa lattiassa. Teippimateriaali tulee valita sijainnin ja siihen kohdistuvan kulutuksen mukaan. Esimerkiksi ikkunateippien tulee kestää aurinkoa ja pesemistä.

Lisäpotkua erottuvuuteen saadaan foam-levystä valmistetuilla ja haluttuun sävyyn maalatuilla 3D-logoilla, -teksteillä sekä -kuvioilla.

Ikkunateippaus suojaa valolta, lämmöltä ja murroilta

Auringonsuojakalvo toimii kuin äänetön ilmastointi. Aurinkosuojakalvolla saadaan aikaan tuntuvia säästöjä jäähdytyksen tuomissa energiakuluissa. Osa kalvoistamme toimii samalla myös näkösuojana.

Turvakalvoilla suojataan huomaamattomasti omaisuus ja estetään sisäänpääsy rikotusta ikkunasta. Turvakalvo tekee lasista sitkeän ja erityisen kestävän. Se on kustannustehokas tapa ehkäistä varkauksia. Turvakalvo toimii tapaturmatilanteessa myös sirpalesuojana.

Tarvetta ikkuna- tai mainosteippaukselle?

KRM Group Oy toteuttaa ikkunateippausta Turun alueella järkevään hintaan.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.