Opasteet ja valomainokset, Turku


Näyttävää, kestävää ja ympäristön huomioivaa mainontaa sisä- sekä ulkotiloihin

Haluaisitko yrityksellesi parempaa näkyvyyttä ja ehkäpä enemmän asiakkaita? Etsitkö mainosten toteuttajaa kauppakeskukseen, huoltoasemalle tai liiketilaan vai kenties rakennustyömaalle?

KRM Group toteuttaa tasokkaat opasteet, valotaulut ja valomainokset Turun alueella niin sisä- kuin ulkokäyttöön kaikkiin tarkoituksiin. Valmistamme sekä uusia valomainoksia että vanhojen loisteputkimainosten LED-saneerauksia.

Laatua ledillä

Hyödynnämme työssämme laadukkaita materiaaleja, jotka takaavat parhaan lopputuloksen. Esimerkiksi käyttämämme Samsung LED:t tarjoavat tuotteelle pitkän käyttöiän. LED-valojen sähkönkulutus on myös vähäistä, mikä säästää energiaa ja kustannuksia, ja huoltokustannukset ovat minimalistisia. LED-mainokset eivät myöskään sisällä ongelmajätettä, mikä on ympäristölle ystävällisempää.

Usean kymmenen vuoden ammattitaidon myötä mainosten asennus sujuu kuin rasvattu. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous valomainoksesta tai opasteesta tai tiedustele lisää palvelustamme.

Loistava mainos!

Niin laadultaan kuin ominaisuuksiltaan – silloin kun hankit mainoksen meiltä. Hyvin tehty työ ja aina näkyvyyden takaava valomainos kiinnittää huomion helposti. Ja loistaa kohteessaan parhaiten säkkipimeällä sekä kylmällä, sillä LED vain voimistuu ja kirkastuu, kun kelit kääntyvät pakkasen puolelle!

Mainos voidaan valmistaa tekstin tai logon muotoon LED-irtokirjaimilla tai kotelomainoksella. Valmistus tapahtuu tarkoin asiakkaan graafisen ohjeistuksen tai mallin pohjalta. Myös me voimme hoitaa suunnittelun asiakkaan niin halutessa, joten koko helahoidon suunnittelusta asennukseen asti saa helposti saman katon alta. Lue lisää graafisesta suunnittelusta

Muistathan, että meiltä voit tilata vanhan loisteputkimainoksen LED-saneerauksen. LED-tekniikalla voidaan toteuttaa monipuolisemmin valomainosratkaisuja kuin vanhalla tekniikalla. Kysy tarjousta vanhan mainoksen muunnoksesta uuteen!

Kun näyt paremmin, muistut mieleen paremmin

Valomainos on muistiin pureutuva tapa kertoa asiakkaille olemassaolostasi sekä ohjata, opastaa ja infota kulkijaa. Se, että mainokset ovat laadukkaan näköisiä ja näkyvät pitkälle, ovat osa hyvää asiakaspalvelua. Ne lisäävät parhaimmillaan asiakasvirtaa ja saavat liikenteessä olevan saapumaan todennäköisemmin juuri sinun luoksesi.

Käänny puoleemme, niin katsotaan yhdessä, miten ja millä hinnalla mainos, oli kyseessä sitten uuden valmistus tai vanhan saneeraus, olisi parhainta juuri sinun kohteeseesi ja tarpeeseesi toteuttaa. Valmistamme valomainokset Turku–lähikunnat-akselilla joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan. Tutustu sivuillamme myös muihin tuotteisiin ja kysy laajempaa toteutusta!

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.