Solar Gard -aurinkosuojat

Ikkunakalvoilla energiatehokas ja turvallinen koti tai kiinteistö

Monipuolinen Solar Gard -ikkunakalvosarja tarjoaa ratkaisut erilaisiin kiinteistöjen lasitusongelmiin, kuten liialliseen sisälämpötilan hallintaan, lämpöhukkaan, valohäikäisyyn, haalistumiin, omaisuuden ja henkilöturvallisuuden lisäämiseen, sekä antaa suojaa ilkivaltaa ja töhrintää vastaan. Sävytetyt kalvot uudistavat julkisivua, kun taas lähes kirkkaat eivät muuta sitä juurikaan. Turun KRM Group Oy asentaa aurinkosuojat edulliseen hintaan.

Solar Gard -aurinkosuojakalvojen hyödyt:

  • Sisälämpötilan hallinta
  • Energiatehokkuus
  • Työskentely- ja oleskelumukavuus
  • Valoheijasteiden ja häikäisyn vähentäminen
  • UV-suoja SPF 285+
  • Esteettisyys

Solar Gard- sirpale- ja -murtosuojakalvot

Iskutestatut ja korkealaatuiset suojakalvot kiinteistöjen eritasoisiin turvallisuusvaatimuksiin, esimerkiksi myrskyä, tulipaloa, räjähdystä tai murtautumista vastaan. Solar Gard -kalvo vahvistaa lasin pintaa jopa 104 kg iskuvoimaa vastaan! Kalvoissa on myös UV-suoja 99 % SPF 285+.

Solar Gard GraffitiGard

Suojaa lasi- ja peilipinnat, kuten näyteikkunat, hissien seinät tai julkisen liikenteen pinnat, ilkivallalta, kemialliselta töhrinnältä ja mekaaniselta hankaukselta. Kalvon vaihtaminen on halvempaa kuin lasin uusiminen!

Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä, niin kerromme mikä on käyttöösi järkevin kalvo. Riittääkö ohut UV–suojaus, tarvitaanko lisäksi vahvempaa lämmöntorjuntaa vai onko kyseessä turvallisuustekijät. Mainospalvelu KRM Group Oy asentaa Solar Gard -aurinkosuojat Turun seudulla.

Katso myös mainosteippauspalvelumme »

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Valtuutettu myynti- ja asennusliike